Novosti

Blagdanski jingle KRAS-a – zaštita životinja

Pasić

Poštovani,

ovim putem Vas pozivamo da se uključite u provedbu aktivnosti KRAS-a, radne skupine za zaštitu životinja Primorsko-goranske županije, u čijem radu sudjeluju i predstavnici Vaše jedinice lokalne samouprave. U sklopu Kampanje je osmišljen kratak i simpatičan jingle kojim pokušavamo osvijestiti građane na strah koji kod kućnih ljubimaca (ali i drugih životinja) uzrokuju petarde i piotehnika. Jingle potpisuju Krešo i kisele kiše, afirmirani riječki bend živahnog punk-rock zvuka. Studio za snimanje jingla nam je za ovu priliku ustupio Radio Roža koji se time upisao na listu ljubitelja životinja i naših suradnika. Jingle nije ograniče samo na područje PGŽ-a, pa su ga javnosti predstavile radio postaje po cijeloj RH.

Objavom jingla na svojim društvenim mrežama i web stranicama, jedinice lokalne samouprave izvršavaju svoju obvezu propisanu člankom 69. Zakona o zaštiti životinja.

U nastavku dostavljam link za objavu i kratak popratni tekst koji slobodno prilagodite svojoj objavi:

„KRAS je povodom blagdana pripremio jingle za zaštitu životinja. Jingle potpisuju Krešo i kisele kiše, snimanje je odradio Radio Roža, a puštaju ga radio stanice u cijeloj RH.“

ili možete podijeliti objavu PGŽ-a na fb stranici

ili objavu PGŽ-a na webu https://www.pgz.hr/objave/kampanja-za-zastitu-zivotinja-kras/

Za bilo kakve dodatne informacije, slobodno me kontaktirajte.

Srdačan pozdrav,

Tea Trdoslavić
Savjetnica za pravne poslove IIPrimorsko-goranska županija
Upravni odjel za turizam, poduzetništvo i ruralni razvoj
Slogin kula 2/II, HR-51000 Rijeka
T +385 51 351 268
F +385 51 351 263
E tea.trdoslavic@pgz.hr
W www.pgz.hr