∼ BOŽIĆNO NOVOGODIŠNJI KONCERT SVIH OSNOVNIH ŠKOLA OTOKA KRKA

DJECA OTOKA KRKA  PO 15. PUTA POKLANJAJU SVOJIM SUGRAĐANIMA BOŽIĆNO NOVOGODIŠNJI KONCERT KOJI ĆE SE ODRŽATI 22.12.2015. GODINE (UTORAK) U DVORANI SREDNJE ŠKOLE “HRVATSKI KRALJ ZVONIMIR” KRKU S POČETKOM U 17,00 SATI.

BOŽIĆNO NOVOGODIŠNJI KONCERT HUMANITARNOG JE KARAKTERA I NAMIJENJEN JE MALOM TEU JELENOVIĆU IZ KLIMNA, ROĐENOM 03.09.2015. GODINE S DIJAGNOZOM “ARTOGRIPOZA”, KOJA SE MANIFESTIRA UKOČENOŠĆU ZGLOBOVA, TETIVA I SLABOM POKRETLJIVOŠĆU MIŠIĆA. U NAŠOJ JE ZEMLJI TA BOLEST VRLO RIJETKA I NEMA PUNO ISKUSTVA U LJEČENJU, PA SU RODITELJI PRINUĐENI POTRAŽITI POMOĆ U INOZEMSTVU. NASTAVAK LJEČENJE MOGUĆ JE U NJEMAČKOJ KLINICI ASCHAU KINDERKLINIK ORTHOPADISCHE.  NJEGOVI SE RODITELJI BRINU ZA ODGOVARAJUĆU I REDOVITU LJEČNIČKU SKRB I TERAPIJU KOJA ZAHTJEVA VELIKE NOVČANE IZDATKE. VALJA NAGLASITI KAKO HZZO NE POKRIVA LJEČENJE U INOZEMSTVU JER TA BOLEST NIJE KOD NAS NITI UVRŠTENA NA LISTU RIJETKIH BOLEST.

POZIVAJU SE SVI ZAINTERESIRANI DA ZA TEA DONIRAJU KOLIKO MOGU I DA INFORMACIJE O ODRŽAVANJU KONCERTA PRENESU SVIM SVOJIM PRIJATELJIMA, SUSJEDIMA, ZNANCIMA I OBITELJI. PRILOGE SE MOŽE SLATI PO DJECI U ŠKOLU ILI IH SE MOŽE OSOBNO DONIJETI NA DAN SAMOG KONCERTA.

DOĐITE NA KONCERT JER ĆE VAS VELIKI ZBOR OD ČETIRI STOTINE PJEVAČA NA NAJLJEPŠI MOGUĆI NAČIN UVESTI U OZRAČJE NADOLAZEĆIH BLAGDANA.

PLAKAT MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

POZIV OSNOVNE ŠKOLE FRAN KRSTO FRANKOPAN MOŽETE PREUZETI OVDJE.

 


Objavljeno: 7. prosinca 2015