∼ DANI OBITELJSKOG SMJEŠTAJA OTOKA KRKA 2015.-PUNAT

Turistička zajednica Kvarnera i u 2015. godini nastavlja s održavanjem edukativnih radionica Kvarner Family i Dana otvorenih vrata obiteljskog smještaja. Za područje otoka Krka edukativna radionica Kvarner Family održati će se u srijedu, 11.02.2015. godine, s početkom u 16 sati u hotelu/restoranu Kanajt na adresi Kanajt 5, a Dan otvorenih vrata Kvarner Family obiteljskog smještaja u subotu, 14.02.2015. godine, u vremenu od 9 do 13 sati.

 Daljnji raspored održavanja edukativnih radionica Kvarner Family će uslijediti te ćete biti pravoremeno obaviješteni.

Neposredno prije održavanja svake od edukativnih radionica Kvarner Family u vremenu od 15 do 16 sati održati će se i trening sastanci namijenjeni turističkim agencijama nositeljima oznake kvalitete Kvarner Family Agency a sve s ciljem upoznavanja i uvođenja agencija u razvoj novih podbrendova i marketinških akcija koje Turistička zajednica Kvarnera provodi kako bi se pomoglo u povećanju konkurentnosti i razine kvalitete obiteljskog smještaja. Nezamjenjiva uloga DMK agencija je stvaranje „paketa“ ponude sastavljenih od različitih segmenata proizvoda kvarnerske kvalitete, stoga bi na trening sastancima jedna od tema bila i stvaranje povoljnih i atraktivnih „paketa“ ponude u razdobljima očekivane manje potražnje. Takva ponuda bi se posebno isticala kroz prezentaciju svih brendova uključenih u paket.

 Sudjelovanje na svim edukativnim radionicama i trening sastancima je besplatno, te ste pozvani prisustvovati na bilo kojoj edukativnoj radionici ili trening sastanku.

 Također, u programu Kvarner Family edukativnih radionica predviđeno je i kratko predstavljanje Kvarner Family agencija, kao i štandovi/stolovi na kojima bi bili u mogućnosti izložiti svoje promo materijale i detaljnije predstaviti svoju ponudu odnosno mogućnost suradnje s postojećim i novim potencijalnim Kvarner Family iznajmljivačima.

 Cilj brendiranja Kvarner Family agencija je pozicioniranje malih lokalnih agencija kao destinacijskih menadžment kompanija odnosno specijalista za ponudu destinacije.

Kvarner Family agencije djeluju na cijelom području Kvarnera a na raspolaganju im stoje potencijalni partneri u istom rangu kvalitete:

    – „Kvarner Family“ smještaj

    – „Kvarner Gourmet & Kvarner Food“ restorani

    – „Kvarner Outdoor“ infrastruktura

    – kao i ostali budući brendovi.

 

Potrebno je potvrditi svoj dolazak kako bi Vas pravovremeno mogli uvrstiti u program radionice te organizirati potrebne kapacitete kako bi  mogli izložiti svoje promo materijale.

Kontakt:

Martina Pavelić, Turistička zajednica Kvarnera

Tel. 051 272 988

Fax. 051 272 909

Mob. 099 272 6652

Email: kvarner@kvarner.hr

Web: www.kvarner.hr 


Objavljeno: 26. siječnja 2015