∼ FOTO NATJEČAJ “VRBNIK NAD MOREM PRIČA”

O čemu to Vrbnik nad morem priča? O Dverčićima, klančiću, volticama, valometima, uskim kamenim uličicama…..Svatko objektivom može „uhvatiti“ svoju priču, svoju sliku.

Svojom fotografijom Vrbnika možete sudjelovati u foto natječaju i na taj način pomoći udruzi CRVENI NOSOVI – klaunovidoktori. To su posebno educirani profesionalci (glumci, glazbenici i zabavljači) koji svojim klauno-terapijskim djelovanjem pomažu bolesnoj djeci i roditeljima da se lakše nose sa stresom uzrokovanim bolešću i boravkom u bolnici.

Deset fotografija, koje najbolje ocrtavaju duh Vrbnika, Općina Vrbnik će aplicirati na slikarsko platno i ponuditi na aukciji koja će se održati na otvorenju Dana vina u Vrbniku, 28. kolovoza. U trenutcima kada se družimo i veselimo trebamo naći vremena i dati podršku onima koji zbog bolesti to ne mogu. Svi koji žele sudjelovati sa svojim fotografijama ili licitirati za kupnju odabranih fotografija su dobrodošli jer njihov će angažman donijeti nekome osmjeh ne lice.
Početna cijena fotografija biti će 250 kn te pozivamo sve ljude koji žele pomoći da se uključe.

PRAVILA SUDJELOVANJA NA FOTO NATJEČAJU „VRBNIK NAD MOREM PRIČA “:
Za sudjelovanje na foto natječaju općine Vrbnik autori trebaju na email adresu: info@vrbnik.hr poslati jednu fotografiju inspiriranu temom „Vrbnik nad morem priča“. U naslovu emaila treba stajati naslov „Foto natječaj“, a fotografije trebaju biti dimenzija 1400×1400 pixela u JPEG ILI JPG formatu. Također obavezno treba napisati ime autora i naziv fotografije.
Natječaj završava 10.08.2015. kada će komisija odabrati 10 fotografija koje najbolje ocrtavaju zadanu temu „Vrbnik nad morem priča“. Sve pristigle fotografije će biti objavljene i na Facebook stranici TZO Vrbnika, a 10 najboljih, prema sudu žirija, biti će aplicirane na platnu dimenzije 50×50 cm i prodane na humanitarnoj aukciji 28.08.2015. na Danima vina u Vrbniku. Sav prihod od prodaje fotografija biti će uplaćen humanitarnoj udruzi CRVENI NOSOVI – klaunovidoktori www.crveninosovi.hr.

"VRBNIK NAD MOREM PRIČA"


Objavljeno: 18. lipnja 2015