∼ HBOR-BESPLATNO STRUČNO SAVJETOVANJE

“HBOR Područni ured za Primorje i Gorski kotar u suradnji sa LAG-om Kvarnerski otoci i Udruženjem obrtnika otoka Krka organizira individualne  razgovore poduzetnike otoka Krka s voditeljicom Područnog ureda, Vesnom Bartolović koji će se održati u prostorijama LAG Kvarnerski otoci,  Vršanska 14, Krk, u ponedjeljak, 18.04.2016.godine u vremenu od 10,00 do 14,00 sati.

Na info danu se postojeći poduzetnici, kao i oni koji to planiraju postati, individualno stručno savjetuju o mogućnostima financiranja planiranih projekata u okviru 30 postojećih kreditnih programa HBOR-a namijenjenih za financiranje investicija, kao i obrtnog poslovanja. Među istima, izdvajamo kreditne programe namijenjene financiranju ciljnih skupina (početnici, mladi poduzetnici i žene poduzetnice), kao i djelatnosti iz raznih sektora npr. prerađivačka industrija, turizam, poljoprivreda, zaštita okoliša i energetska učinkovitost, uslužne djelatnost i sve ostale djelatnosti  koji čine održivim razvoj otoka). Pored navedenih informacija, poduzetnicima se pružaju korisne informacije i o aktualnostima vezanim uz prijavu na EU natječaje, kao i pruža pomoć oko prikupljanja kreditne dokumentacije.

 

Svi zainteresirani poduzetnici ili oni koji to planiraju postati, mogu se prijaviti za besplatno stručno savjetovanje o mogućnostima kreditiranja, odnosno financiranja investicijskih ulaganja ili drugih aktivnosti putem programa HBOR-a na e-mail: lag@kvarnerski-otoci.hr.” (OBAVIJEST LAG-a “KVARNERSKI OTOCI”)

 

 

 


Objavljeno: 8. travnja 2016