∼ HUMANITARNI KONCERT “OD SRCA MAJI I JOSIPI”

Pozivamo da se priključite akciji i dođete na humanitarni koncert Od srca Maji i Josipi koji će se održati 23. studenog 2014. u Krku, u Velikoj dvorani Srednje škole Hrvatski kralj Zvonimir s početkom u 18.00 sati.

Na koncertu kojeg će voditi Irena Gržetić sudjeluju klape Zvonimir, Kaštadi i Puntarke, Dječji pjevački zbor Mići Boduli, Ženska vokalna skupina Bona Forma, Plesna udruga Osjeti ritam, Tamburaški sastav Boduli, grupe L’amour i Insula te Damir Kedžo.

Ulaz na koncert je slobodan, a sav prihod od dobrovoljnih priloga posjetitelja biti će uplaćen obitelji Zekić iz Vrha, s ciljem kupnje automobila potrebnog kako bi četverogodišnje djevojčice, blizanke Maja i Josipa, obzirom na neugodnu dijagnozu izostanka psiho-motoričkog razvoja, sigurno i udobno putovale na svoje česte i dugotrajne terapije.

Za sve one koji žele biti dijelom ove prijateljske priče, a neće moći nazočiti koncertu, humanitarni prilog mogu uplatiti na broj računa otvoren u Erste & Steiermärkische banci – HR56 24020063102751891 –  s naznakom Za Maju i Josipu. (PREUZETO IZ KRČKOG VALA)


Objavljeno: 13. studenoga 2014