∼ LAG “KVARNERSKI OTOCI”: ADVENT NA PLACI U KRKU

mendula

 

 

Advent na placi organiziran je prvi put 2014. godine. Uvidjevši da se u gradu Krku nedovoljno obilježava adventsko doba, udruga Kreativni Krk se aktivira. Promocija otočnih OPG-ova, rukotvorina, adventski štandovi i humanitarni karakter ove manifestacije, uz prateći cjelodnevni glazbenim program čine ovu manifestaciju posebnom i jedinstvenom u gradu Krku. Cilj je ove manifestacije, kroz druženje i zabavu, ispuniti goste i sugrađane božićnim duhom te ih potaknuti da pomognu potrebitima kroz humanitarnu akciju i dobra djela.

U nastojanju da “Advent na Placi” postane tradicionalna manifestacija u gradu Krku, organizatori Udruga Kreativni Krk, građanima, otočanima i njihovim gostima ove godine nudi još bogatiji sadržaj te su se povezali sa Lokalnom akcijskom grupom “Kvarnerski otoci” kako bi organizaciju ovog događaja podigli još stepenicu iznad!

Ove godine Advent će biti organiziran kroz tri vikenda i to petak, subotu i nedjelju:

02/03/04.prosinca

09/10/11. prosinca

16/17/18. prosinca

Ovim putem LAG “Kvarnerski otoci” poziva sve svoje članove, no i sve ostale OPG-ove s našeg područja i šire da se pridruže ovom Sajmu domaćih proizvoda te osiguraju svoje mjesto kako bi izlagali i promovirali svoje proizvode!

Sve informacije možete dobiti na mail: jovana@kvarnerski-otoci.hr ili broj:095/858-8231.

(PREUZETO S INTERNETSKIH STRANICA LAG-a “KVARNERSKI OTOCI”)


Objavljeno: 21. studenoga 2016