∼ LITERARNI NATJEČAJ ZA UČENIKE OTOKA KRKA NA TEMU “GORE!”

Multimedijalna udruga Krčka beseda i nezavisni internetski portal otok-krk.org raspisuju tradicionalni jesenski literarni natječaj za najbolji učenički sastav na temu„GORE!“ (radi se o asocijativnom pojmu koji ne mora biti naslov uratka). Forma nije zadana, što znači da može biti prozni rad ili lirska pjesma. Poželjno je da rad bude napisan na jednom od govora otoka Krka, ali nije uvjet.

U natječaju mogu sudjelovati svi učenici osnovnih i srednjih škola s područja otoka Krka.

Literarni rad mora biti potpisan punim imenom i prezimenom učenika, adresom, razredom i školom te brojem kontakt telefona i poslan na e-mail adresu:otokkrk.org@gmail.com zaključno do ponoći 29. studenog 2015.

Žiri u sastavu književnice Elfride Mahulja, prof. Eme Jedrlinić i prof. Marije Ban izabrat će najbolji učenički uradak u kategorijama osnovaca i srednjoškolaca, a autori će biti nagrađeni plaketom, prigodnom knjigom i pretplatom za 2016. godinu u Gradskoj knjižnici Krk. Nagrade će biti uručene 21. ožujka na Svjetski dan pjesništva, a najbolji će radovi biti i objavljeni na ovom portalu. (PREUZETO S PORTALA OTOK KRK)

Literarni natječaj za učenike s otoka Krka


Objavljeno: 6. studenoga 2015