∼ NAJAVA SUSRETA PJESNIKA I PJESNIŠTVA OTOK KRK 2016.

Multimedijalna udruga „Krčka beseda“ i nezavisni internetski portal otok-krk.org organiziraju četvrti  Susret pjesnika i pjesništva Otok Krk 2016. dana 21. ožujka 2016. u Malinskoj, kongresna dvorana hotela Malin s početkom u 18,00 sati.

Susret je ujedno i završna svečanost ovozimskoga literarnog projekta „Utoplimo krčku zimu“, a ujedno i obilježavanje Svjetskog dana pjesništva.

Pozivaju se svi pjesnici s otoka Krka, cijele Hrvatske, ali i šire na druženje, međusobno upoznavanje, razmjenu iskustava, poeziju, pjesmu, zabavu… Sudjelovat će i nagrađeni autori na natječajima koje je organizirao nezavisni otočni portal te svi ljubitelji poezije, osobito oni “vezani” za naš otok. Svi pjesnici koji će doći na ovaj susret, a imaju objavljenu barem jednu samostalnu zbirku poezije, da se obavezno najave na e-mail otokkrk.org@gmail.com ili na tel. 091 3266448 najkasnije 24 sata prije susreta.

Tom će prigodom biti uručene nagrade i priznanja pobjednicima literarnih natječaja.

Kako bi se otočane podsjetilo na Svjetski dan pjesništva, toga će se dana u gradu Krku i Malinskoj na različitim lokacijama dijeliti nagrađene pjesme  na natječajima nezavisnog portala otok-krk.org. (preuzeto s portala otok-krk.org)

 


Objavljeno: 10. ožujka 2016