∼ NATJEČAJ za izbor osoba s područja Primorsko – goranske županije

Primorsko-goranska županija putem Upravnog odjela za turizam, poduzetništvo i ruralni razvoj, tradicionalno, već dvadeseti dvije godine za redom (od 1995.) raspisuje Natječaj za izbor osoba s područja Primorsko – goranske županije čiji će se razvoj inovacija sufinancirati bespovratnim poticajnim sredstvima  te dodjeljuje inovatorima bespovratna poticajna sredstva za razvoj inovacija. Ove godine osigurano je  150.000,00 kuna bespovratnih poticajnih sredstava koje se planira rasporediti za razvoj najbolje ocijenjenih inovacija .

Dana  05. rujna 2017.  (utorak ) u Novom listu i na Internet stranicama Primorsko-goranske županije objavljen je NATJEČAJ za izbor osoba s područja Primorsko – goranske županije čiji će se razvoj inovacija sufinancirati bespovratnim poticajnim sredstvima u 2017.  (Tekst Natječaja se nalazi na ovom linku INOVACIJE Natječaj 2017 i obrazac

Prijave na Natječaj se moraju predati na propisanom Obrascu (u privitku), s propisanom dokumentacijom i u propisanom roku- do 29. rujna  2017. (petak) do kad je Natječaj otvoren.


Objavljeno: 6. rujna 2017