∼ OBAVIJEST O JAVNOM UVIDU I RASPRAVI ZA PROGRAM GOSPODARENJA ŠUMAMA ŠUMOPOSJEDNIKA GJ VRBNIK-BAŠKA

Obavještavamo šumoposjednike da će se od 1. do 13.lipnja 2017. održati javni uvid u Programa gospodarenja za gospodarsku jedinicu Vrbnik – Baška. Programom su obuhvaćene katastarske općine Baška, Batomalj, Dobrinj, Draga Baška, Garica, Punat, Soline, Stara Baška, Sužan i Vrbnik.

Primjerak programa sa O3( pregled etata ) i O1( vlasnici /posjednici ) obrascima, moguće je pogledati u prostorijama općine Vrbnik od 8 do 14 sati. Sve informacije mogu se dobiti na telefon Službe u uredu Čavle, Trg Hrvatskih branitelja 1, telefon 051/742 182. Eventualne primjedbe mogu se upisati u za to predviđenu bilježnicu, koja će se nalaziti uz Program.

Javna rasprava će se održati 13.lipnja. 2017 (utorak), u 16:00 sati u prostoriji općine Vrbnik, Trg Škujica 7. Prisustvovati će predstavnici izvođača radova i Službe , te održati prigodno predavanje.

Pozivamo šumoposjednike i zainteresirane građane da se odazovu pozivu i svojim aktivnim sudjelovanjem, primjedbama i prijedlozima doprinesu što kvalitetnijem konačnom sadržaju ovog Programa za gospodarenje šumama šumoposjednika.

 Maja Bukovac, dipl.ing.šum.


Objavljeno: 5. lipnja 2017