∼ POZIV MLADIMA S OTOKA KRKA NA SASTANAK STRUKTURIRANOG DIJALOGA

Poziv mladima s otoka Krka na sastanak strukturiranog dijaloga

Udruga Delta poziva mlade ljude s otoka Krka da se prijave na poludnevni sastanak kako bi se upoznali s mogućnostima djelovanja u lokalnoj zajednici. Cilj sastanka je upoznati mlade s načinima aktivnog sudjelovanja u lokalnoj sredini, upoznati ih s primjerima dobre prakse i potaknuti međusobno umrežavanje.  Sastanak će se održati 17.studenog 2016. godine s početkom u 16 sati u Njivicama (Društveni centar Kijac). U nastavku ovog poziva nalazi se i agenda programa sastanka.

 

Broj mjesta ograničen je na 20 sudionika te je za sudjelovanje na sastanku potrebno ispuniti kratku prijavnicu. Rok za prijavu na sastanak je 15.11.2016.g.

 

„Strukturirani otoci“ projekt je koji je započeo u lipnju ove godine, a provodi se u okviru Ključne aktivnosti 3 – Podrška reformi politika, kroz aktivnost Sastanci mladih i donositelji odluka u području mladih (Strukturirani dijalog) ERASMUS + programa Agencije za mobilnost i programe EU. Projekt provodi udruga Delta u suradnji s partnerima NUM Fabrika ideja, Svjetskim savezom mladih Hrvatska, Klubom spasilaca na vodama Karlovac i Mrežom mladih Hrvatske.

Projekt “Strukturirani otoci” provodi se uz financijsku podršku Agencije za mobilnost i programe EU, a uz sufinanciranje Ureda za udruge VRH.

Za eventalne upite možete nas kontaktirati na broj:

Tel: 051/337 – 279

Mob: 098/912 58 – 97

Preuzmi tekst poziva i program sastanka

(PREUZETO S INTERNETSKIH STRANICA UDRUGE DELTA)


Objavljeno: 8. studenoga 2016