∼ PRESTIŽNE NAGRADE I PRIZNANJA ZA ODRŽIVI I ODGOVORNI TURIZAM NA OTOKU KRKU NA KONFERENCIJI “SVJETSKI DAN ZELENIH ODREDIŠTA”

Turistička zajednica otoka Krka dobitnica je prestižne nagrade i  priznanja za održivi i odgovorni turizam na Otoku Krku   na konferenciji “Svjetski dan zelenih odredišta”  koja je održana 27.  i 28. rujna 2016 godine u Ljubljani (Global Green Destinations Day) Konferenciju je organizirala  međunarodna mreža Green Destinations koja okuplja svjetska održiva  turistička središta.

Dvodnevna konferencija okupila je  predstavnike  nagrađenih zelenih odredišta  iz cijelog svijeta predstavnike održivih ugostiteljskih djelatnosti, pružatelje zelenih poslovnih rješenja  te vladine i nevladine institucije i organizacije aktivne u donošenju i kreiranju održivih politika. Odabrano je Top 100 destinacija koje su ispunile  određene standarde  i zaslužile prestižno priznanje, a otok Krk  ( uz ostalih 5 destinacija iz Hrvatske –  grad Mali Lošinj, grad Delnice i Gorski Kotar u cjelini, grad Pula i grad Drniš )  je  uvršten u uži i probrani krug  trideset najboljih zelenih destinacija.

U prilogu možete vidjeti logo Green Destinations Day koji preporučamo staviti na  Vaše web stranice kako bi kroz Vaše korespondencije, ponude , najave i obavijesti upoznali potencijalnog gosta o otoku Krku koji je u mreži zelenih destinacija svijeta. Logo Green Destinations Day može se koristiti u promotivne svrhe do rujna 2017. godine, kada kreću nove prijave  ili potvrde postojećih  za najbolje zelene destinacije svijeta.

http://www.krk.hr/pictures/green-destination-1-logo.png

PRILOG:

LOGO-PDF

 


Objavljeno: 24. listopada 2016