∼ RASPISAN NATJEČAJ ZA NAJBOLJU PJESMU NA TEMU “BITI ČOVJEK”

Multimedijalna udruga Krčka beseda i nezavisni Interent portal otok-krk.org raspisuju tradicionalni literarni natječaj za najbolju pjesmu čija je tema Biti čovjek!

Poželjno je, iako ne i uvjet, da prijavljeni radovi budu napisani na jednom od dijalekata otoka Krka. U natječaju mogu sudjelovati svi čitatelji ove obavijesti, bez obzira na dob i mjesto stanovanja. Pjesma mora biti napisana u Word-u, potpisana punim imenom i prezimenom, adresom i brojem telefona autora te proslijeđena na otokkrk.org@gmail.com, i to zaključno do ponoći 21. veljače, ove godine. Svaki autor može prijaviti jedan rad koji mora biti autorski i dosad javno neobjavljivan u tiskanim medijima.

Žiri u sastavu književnice Elfride Matuč Mahulje te profesorica Eme Jedrlinić i Marije Ban izabrat će pet po njihovom sudu najboljih pjesama čiji će autori dobiti priznanja. Pjesme će biti umnožene i dijeljene prolaznicima na Svjetski dan pjesništva, 21. ožujka, dok će ih autori, u sklopu završne svečanosti programa Utoplimo krčku zimu, točnije Susreta pjesnika i pjesništva otoka Krka, imati prilike prezentirati zainteresiranoj javnosti.


Objavljeno: 3. veljače 2016