∼ UKLJUČENJE U E-KATALOG AUTOHTONIH PROIZVODA PGŽ-a

Primorsko-goranska županija i Centar za poljoprivredu i ruralni razvoj PGŽ pokrenuli su inicijativu za katalogizaciju autohtonih proizvoda te mapiranje proizvođača s područja PGŽ, a s ciljem pospješenja promocije i prodaje putem elektroničkih medija.

Namjena ovog elektroničkog upitnika je obuhvatiti osnovne podatke o proizvođačima, kapacitetima i proizvodima te prikupiti iskaze zanimanja za njihovo uključenje u elektronički katalog. Podatke možete unijeti kroz elektronički obrazac na slijedećoj poveznici https://www.surveymonkey.com/r/CentarPRR najkasnije do 17. kolovoza 2015. godine.

Za više informacija možete se obratiti LAG-u “KVARNERSKI OTOCI” na slijedeću mail adresu: maja.kirincic@kvarnerski-otoci.hr. Za moguću pomoć pri ispunjavanju ankete molimo kontaktirati gosp. Dalibora Šoštarića u Centru za poljoprivredu i ruralni razvoj na telefone 051/791-066 ili 098/1721-256 ili putem elektroničke pošte: cbpp@cbpp.com.hr. Za moguću tehničku potporu molimo kontaktirati gospodina Davora Margana u tvrtci Multilink na tel. 099/2414-876 ili putem elektroničke pošte: davor@multilink.hr

 


Objavljeno: 4. kolovoza 2015