∼ VEČER ČA POEZIJE UDRUGE KRČKA BESEDA-LIPO NAŠE ČA, ČE, ČO I CA

Ljubitelji poezije i domaće besede ove će subote, 21. studenoga 2015., doći na svoje! Naime, u lijepom i intimnom okruženju Bogovskog toša obitelji Ivice Bogovića iz Bogovića, Malinska moći će uživati u lirskom izrazu na čakavskom dijalektu. Početak programa je predviđen u 18,00 sati, gdje će se nakon uvodne riječi predstaviti pjesnici koji pišu čakavsku poeziju.

Biti će to večer posvećena čakavskoj poeziji i pjesnicima suvremenicima koji pišu na čakavskom narječju.  Predviđen je dolazak jakih pjesničkih snaga s otoka ali i šire, a o tome tko će sve nastupati biti ćete već izvješteni na stranicama portala Otok Krk. Moderator programa će biti krčki humorist Ivan Dermiček. Možete se pridružiti sa svojom ili tuđom pjesmom na ča-če-čo-cakavici ne samo s otoka Krka, ili jednostavno možete  doći na ugodno druženje.

Ovime započinje tradicionalni poetski program Udruge Utoplimo krčku zimukoji će, također tradicionalno, završiti 21. ožujka 2016. na prvi dan proljeća i Svjetski dan pjesništva velikom feštom. (preuzeto s portala Otok Krk)

Najava: večer ča poezije udruge Krčka beseda


Objavljeno: 17. studenoga 2015