∼ ZAVRŠENA MANIFESTACIJA “DANI VINA OTOKA KRKA-VRBNIK 2015.”

Zadnji vikend u kolovozu, petak 28. i subotu 29., u Vrbniku su tradicionalno održani Dani vina otoka Krka. Treća je to manifestacija u sklopu ljetne serije eno-gastro događaja „Popi’ i pojedi“, koja svojim raznovrsnim programom i vrhunskom ponudom vina i tradicionalnih specijaliteta već nekoliko godina oduševljava domaće i strane posjetitelje Vrbnika. U nastavku prenosimo fotografije s održane manifestacije.

Festival vina ove je godine imao i humanitarni karakter. Izložene fotografije u ulici Dvor licitirane su prvog dana na večernjoj aukciji, a prikupljena sredstva namjenjenena su udruzi Crveni nosovi – klaunovi doktori.


TZO i Općina Vrbnik donirale su sredstva prikupljena na aukciji fotografija koje najbolje oslikavaju duh Vrbnika udruzi  “CRVENI NOSOVI-klaunovidoktori”, a vrijedne volonterke istoimene udruge upoznale su zainteresirane posjetitelje s radom klaunovadoktora!

U sklopu manifestacije “Dani vina otoka Krka-Vrbnik 2015.” održana je i izložba vinarske i vinogradarske opreme za podrumare i vinare na Škujici, te stručno predavanje za poljoprivrednike u organizaciji Savjetodavne službe u Domu također na Škujici.

Osim humanitarnog i edukativnog karaktera manifestacija je pružala i bogatu eno-gastro ponudu i dobru muziku za dvodnevnog trajanja manifestacije “Dani vina otoka Krka-Vrbnik 2015.”.

 

 


Objavljeno: 4. rujna 2015